Hey, vakantiekracht!

Optimaal genieten deze zomer. Heb jij net als wij ook de zomer al in je hoofd? Dagen dansen op festivals, lekkere drankjes op het terras, chillen met je vrienden in de tuin, het park of het strand. En… de allerleukste vakantiebaan die dik verdient, zodat jij optimaal kunt genieten deze zomer! Kom werken bij Sevagram en maak de zomer van 2023 onvergetelijk, voor jezelf én voor onze bewoners.

Het leukste laten we aan jou over. Sevagram is een organisatie in de ouderenzorg. Misschien woont je opa of oma wel in een van onze verzorgingstehuizen. Als vakantiekracht in onze verzorgingstehuizen ga je over de hele afdeling meehelpen. Denk bijvoorbeeld aan het helpen bij het eten of het zorgen voor een lekker kopje koffie, het bezoek ontvangen zodat ze kunnen bijkletsen met familie en vrienden, maar ook helpen met de bedden opmaken en de huiskamer schoonhouden. Daarna is het tijd voor gezelligheid; een spelletje spelen, muziek maken of een goed gesprek! Zo leer je alle aspecten van de zorg kennen, leuk voor jou én voor de bewoners.

Je kijkt samen met onze planner naar je rooster tijdens deze zomer. Zo hoef je geen dansje, drankje of bbq te missen! En het kan nóg beter… Kom samen met je vrienden vakantiewerk doen in de zorg bij Sevagram! Zo maken jullie er gegarandeerd samen een onvergetelijke zomer van.

 

Snel naar onze vacatures:

Klinkt goed? Dit moet je nog weten:

  • Het allerbelangrijkst: je vindt het leuk om met mensen te werken!
  • Je bent minimaal 15 jaar
  • Je bent flexibel inzetbaar en vindt het niet erg om af en toe een weekend te werken
  • Volg je momenteel een opleiding in de zorg of op facilitair gebied? Dan gaan we een stapje verder! Samen kijken we naar een vakantiebaan op maat!

Check, check, check? Dan zorgen wij hiervoor:

  • Een lekker salaris dat is gekoppeld aan je leeftijd:
  • Nog beter: hier komt nog 7,69% opslag vakantie-uren en 8% vakantiegeld bovenop
  • Je kijkt samen met de planner naar je rooster, zodat je genoeg vrije tijd hebt voor een onvergetelijke zomer!