Over ons

Je hebt passie voor zorg en welzijn. En talent dat je wilt benutten. Dus zoek je een baan waarmee je het verschil maakt in het leven van mensen. Sevagram biedt je zo’n mooie baan, bij jou in de regio. We ontvangen je met open armen.

Waardering geeft werkplezier
Een lieve glimlach van een bewoner, een groepje bewoners dat samen plezier heeft, een oude dame die je zegt dat het nu na jouw gesprekje veel beter met haar gaat. Waardering zit soms in kleine dingen, maar draagt veel bij aan jouw werkplezier. Sevagram staat voor het bieden van echt goede mensgerichte zorg en wil deze zorg, elke dag weer, nóg beter maken. Daarvoor hebben we extra collega’s nodig, met talent en het hart op de juiste plaats. Dus doen we een beroep op jou! 

Goed werkgeverschap
Waardering krijgen van je werkgever is minstens zo belangrijk. Dat hoort bij goed werkgeverschap. Sevagram heeft daar de afgelopen jaren een grote sprong in gemaakt. Vanuit onze Planetree-visie op uitstekende zorg hebben we een programma ontwikkeld waarin aandacht, ook voor onze medewerkers, centraal staat. Daarmee geven we jouw bezieling en betrokkenheid ruim baan: doen waar je goed in bent en daarin blijven groeien.

Als persoon kun jij het verschil maken in het leven van een bewoner of revalidant. Maar bij Sevagram doe je dat natuurlijk nooit alleen. Je werkt in een team, met collega’s van wie je leert en die ook van jou leren. Jezelf blijven ontwikkelen vinden we belangrijk. En dat doen we samen.

Groeien in je vak
Bij Sevagram sta je niet stil. We stimuleren jouw ontwikkeling, met opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden. Zo haal je het beste uit jezelf en blijf je groeien in je vak. Ben je bereid een persoonlijke prestatie te leveren om jouw team vooruit te helpen? Dan hebben we jou er graag bij!

Niet de juiste opleiding, toch in de zorg?
Sevagram biedt ook interne opleidingstrajecten voor zij-instromers. Overweeg je een overstap naar de zorg? Dan ben je echt niet de eerste zorgondersteuner die bij Sevagram zijn/haar werkgeluk vindt. En ook niet de eerste die zich – met de juiste ondersteuning en scholing – bekwaam en bevoegd maakt om in de directe zorg te werken. We vertellen je graag over de mogelijkheden.

Lekker werken in de buurt
Met meer dan 2.100 medewerkers, 1.100 vrijwilligers en 19 locaties is Sevagram een van de grotere ouderenzorgorganisaties van Zuid-Limburg. Je vindt beslist een baan bij Sevagram, bij jou in de buurt, die helemaal bij je past.

Kom langs, of solliciteer direct
Op deze website zie je al onze vacatures. Je kunt dan direct solliciteren en je hoort vervolgens snel van ons. Als je eerst kennis wilt maken met je toekomstige collega’s kan dat natuurlijk ook. Of wil je eerst meer weten over de opleidingsmogelijkheden? We regelen zo een vrijblijvend gesprek en een rondleiding voor je. Stuur daarvoor een mailtje naar vacatures@sevagram.nl.

Wil jij op de hoogte blijven van onze nieuwste vacatures en ontwikkelingen?

Volg ons dan via Facebook en Linkedin.

 

 

 

 

   

Sevagram zet mobiel skillslab in voor trainen en toetsen van medewerkers

Medewerkers van zorgorganisatie Sevagram in Zuid-Limburg kunnen sinds mei 2017 hun risicovolle en voorbehouden handelingen oefenen en toetsen in een mobiel skillslab. Het gaat om een voormalige touringcar die werd omgebouwd en opnieuw ingericht. “Medewerkers zijn heel enthousiast. We zien echt dat de bus mensen prikkelt om meer te oefenen en leren”, vertelt verpleegkundige Wilma Heidstra, die de IG-verzorgenden van de locatie Langedael in Vaals traint en toetst in de bus.

Klik hier voor de link naar het artikel op de website van Waardigheid en Trots.