Over ons

Werk jij graag in een open cultuur, gericht op leren en groeien en waar mensen rekening houden met elkaar? Kies dan voor Sevagram, want Sevagram staat niet alleen voor zorg met bezieling, maar ook voor werken met bezieling. Zelf verantwoordelijkheid nemen, hoort daar ook bij.

Bij ons krijg je alle ruimte om je te blijven ontwikkelen en te doen waar je goed in bent. We zijn een lerende organisatie en dat leren doen we graag met elkaar. Uiteraard helpen we je met het maken van keuzes die aansluiten bij jouw talenten. We geloven ook in experimenten en ontdekken. Want, ook daar leer je van.

Sevagram is met 1.900 medewerkers en 1.100 vrijwilligers een van de grotere werkgevers in Limburg. Bij Sevagram liggen de kansen voor het grijpen, voor jong en oud, met of zonder (zorg)diploma. Sevagram biedt banen met opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Of een vervolgopleiding, bij- of omscholing: bij ons is het allemaal mogelijk. Je gaat bij Sevagram voor een loopbaan en niet voor een baan. Passie, betrokkenheid, vakkennis en de wil om open te staan voor verbeteringen en vernieuwingen zijn bij ons sleutelbegrippen.

Sevagram hecht groot belang aan vitaliteit en daar bieden we vanzelfsprekend ruimte en mogelijkheden voor.

Wil jij op de hoogte blijven van onze nieuwste vacatures en ontwikkelingen?

Volg ons dan via Facebook en Linkedin.

 

 

 

 

 

Sevagram zet mobiel skillslab in voor trainen en toetsen van medewerkers

Medewerkers van zorgorganisatie Sevagram in Zuid-Limburg kunnen sinds mei 2017 hun risicovolle en voorbehouden handelingen oefenen en toetsen in een mobiel skillslab. Het gaat om een voormalige touringcar die werd omgebouwd en opnieuw ingericht. “Medewerkers zijn heel enthousiast. We zien echt dat de bus mensen prikkelt om meer te oefenen en leren”, vertelt verpleegkundige Wilma Heidstra, die de IG-verzorgenden van de locatie Langedael in Vaals traint en toetst in de bus.

Klik hier voor de link naar het artikel op de website van Waardigheid en Trots.