Extra handen in de zorg

Wij hebben je hulp hard nodig!

Corona heeft ons nog steeds niet verlaten. Er wacht ons opnieuw een lange winter. In de zomer kwamen we niet op adem, want de verwoestende watersnoodramp in Valkenburg heeft drie van onze locaties getroffen. Bewoners raakten hun ‘thuis’ kwijt, medewerkers verloren hun vertrouwde werkplek en bekende gezichten.

En staan we weer opnieuw voor een zware uitdaging… We doen er alles aan om onze bewoners dagelijks van goede zorg te voorzien. Dat verdienen ze. Maar we hebben extra hulp nodig!

Heb jij ervaring in de zorg en dezelfde bezieling om samen met ons tijdelijk te zorgen voor onze bewoners? Neem dan contact op via 06-42192024, app of mail naar maud.sijstermans@sevagram.nl.

SAMEN STERK TEGEN CORONA!

Mocht je deze vacature willen delen in je eigen netwerk, dan wordt dat zeer gewaardeerd.

SOLLICITEER OP DEZE VACATURE


Zorgprofessional, wij hebben je hulp hard nodig!

We zitten nog altijd middenin de coronacrisis.

En dat voelen we binnen de zorg in Zuid- Limburg. De besmettingen komen en gaan, of het nu gaat om een patiënt in het ziekenhuis, bewoner in een verpleeghuis of wijkzorgcentrum of een klant in de thuiszorg. Omdat in onze organisaties bedden beschikbaar zijn voor coronapatiënten, pakken wij, Envida, Cicero Zorggroep, Zuyderland, Vivantes, Sevagram en MeanderGroep, ons samen om met zijn allen door deze lastige tijd heen te komen. Daarbij hebben we de hulp van (oud/ aankomend-)zorghelden hard nodig!

 

Uiteraard laten wij onze dank aan elke zorgheld blijken:

–          Jij bent zelf volledig in de lead; jij kiest voor de organisatie waar jij je het meest thuis voelt en je hebt zelf altijd de keuze in waar en wanneer je wilt werken. Dit hoeft dus niet áltijd op een cohortafdeling te zijn.

–          Een hele boel waardering voor het werk dat jij doet!

–          Wij kijken samen met jou welke contractsoort het beste past.

–          Je wordt betaald volgens de zorg CAO waaronder de organisatie van jouw voorkeur valt

 

Hier herken jij jezelf in:

–          Jij hebt een diploma in de zorg. Ook als je al een tijdje niet meer in de sector gewerkt, past deze vacature bij jou. Het lijkt jou super om bijscholingen te volgen als dit nodig is. Zo kan jij een goede start maken!

–          Ook als jij nog geen diploma in de zorg hebt, maar wel al in opleiding bent, nodigen we je van harte uit om te reageren. Voor jou als zorgtalent is dit een ervaring die je (hopelijk) niet snel meer zal tegenkomen.

–          Voor jou is werken op een (cohort)afdeling in deze tijd een roeping. Je zit niet graag stil en zet graag dat stapje extra nu het nodig is.

–          Je bent flexibel, ziet werk liggen en bent communicatief sterk.

–          Jij bent nog niet werkzaam in een van onze organisaties

 

Ben jij er klaar voor?!

Wil je graag nog iets meer informatie ophalen, of even overleggen welke organisatie jou het beste zou passen? Stuur dan een e-mail naar covidzorgondersteuning@sevagram.nl, dan nemen wij telefonisch contact met je op en kijken we samen naar de beste match!

Ben jij er al helemaal uit en heb je ook een voorkeur voor een organisatie? Solliciteer dan via de website van desbetreffende zorginstelling.

SOLLICITEER OP DEZE VACATURE